Phyto Complete - 60 capsules

82,00

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Model:
236K
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Herbalife

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Phyto Complete werkt hard terwijl jij doorgaat met je dag. Zorgvuldig geformuleerd met Fiit-NS™, een wetenschappelijk onderzocht ingrediënt waarvan is
aangetoond dat het de vermindering van tailleomtrek en buikvet ondersteunt en de vitaliteit en energie verbetert.*

Deze fytonutriëntenrijke capsule bevat natuurlijke cafeïne en zit boordevol vitamine C, vitamine B3, chroom en botanische extracten waaronder guarana,
groene thee, grapefruit, druif en zwarte wortel.

Ondersteun je dagelijkse routine met je dagelijkse dosis Phyto Complete – ontwikkeld in de natuur en ondersteund door de wetenschap.

Belangrijke voordelen
  • Samengesteld met Fiit-NS™, wetenschappelijk onderzocht om de vermindering van tailleomtrek en buikvet te ondersteunen en de vitaliteit en energie te verbeteren*.
  • Fiit-NS™ bevat een combinatie van vitamine B3 en fytonutriënten uit botanische extracten waaronder guarana, groene thee, grapefruit, druif en zwarte wortel.
  • Bevat natuurlijke cafeïne uit guarana
  • Bevat chroom dat het normale metabolisme van macronutriënten en het behoud van normale bloedglucosespiegels ondersteunt.
  • Bevat vitamine C en een hoog gehalte aan B3 (Niacine) dat bijdraagt tot een normaal energieleverend metabolisme en een vermindering van vermoeidheid
  • Geschikt voor veganisten
  • Glutenvrij
Gebruik

Maak Phyto Complete onderdeel van je dagelijkse routine.
Neem 2 capsules per dag bij de maaltijd.

Phyto Complete bevat Fiit-NS™, een ingrediënt waarvan is aangetoond dat het de vermindering van tailleomtrek en buikvet ondersteunt en de vitaliteit en energie verbetert. In combinatie met een programma van evenwichtige voeding en lichaamsbeweging. Proefpersonen hadden een BMI van 25+, resultaten gemeten na 12 en/of 16 weken. Fiit-NS™ is eigendom van Fytexia.

Beoordelingen (%s)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder