Collagen

Collageen is een eiwit dat verantwoordelijk is voor gezonde gewrichten, elasticiteit en rekbaarheid van de huid. Het zit in je botten, spieren en bloed. Naarmate je ouder wordt, breekt je bestaande collageen af en wordt het moeilijker voor je lichaam om meer aan te maken. Om je huid echt te verzorgen, moet je onder de oppervlakte beginnen. Dat is waar Younique's vloeibare collageen shot om de hoek komt kijken!

YOUNIQUE DAILY-YOU vloeibare collageen shot voedt je huid van binnenuit. Ons collageen is wetenschappelijk geformuleerd met krachtige marine collageen peptiden en voedende ingrediënten die samenwerken om de schoonheid van jou te vergroten - van binnen en van buiten.

Wat is zeecollageen? Het is collageen dat afkomstig is van vis, in plaats van koeien of planten. Zeecollageen staat dichter bij het collageen dat ons lichaam van nature aanmaakt, dus je lichaam kan het gemakkelijk gebruiken! Bovendien kunnen we ons zo richten op ons doel om onze impact op het milieu te minimaliseren....

   
Collageen - liquid collagen shot - 7/15/30 dagen

Collageen - liquid collagen shot - 7/15/30 dagen

25,00

Collageen Proefpakket voor 7 dagen 15 dagen 30 dagen    Duurzaam collagee.....

Trustpilot